Vilka är vi?

Köket sägs vara hemmets hjärta och middagsbordet är en naturlig samlingsplats för såväl familj som vänner – fylld med skratt, gemenskap och värme. Med våra guld- och silverfärgade bestick skapar du lyxiga intryck som förhöjer middagsupplevelsen och gör den till en minnesvärd stund. 

Sätt guldkant på din vardag och skapa exklusiva dukningar som förgyller dina middagar, stora som små. Med en förkärlek till detaljerna har vi tagit fram produkter som är väl genomtänkta ur varje aspekt – från design till utformning och kvalitet. Välkommen till Coltello.

Vår vision

Coltello föddes ur en vision om exklusiva och prisvärda bestick, tillgängliga för alla. Vi vill erbjuda produkter som håller vad de lovar – högsta kvalitet och exklusiv design som förgyller vardagen. Upptäck hela vårt produktsortiment och sätt guldkant på dina middagar, du också.

Se produkter

Undrar du något om oss,
eller våra produkter?

Om du har frågor eller funderingar gällande våra produkter eller vår e-handel är du varmt välkommen att kontakta oss via formuläret. Vi ser fram emot att höra från dig!