Bli återförsäljare och förhöj måltidsupplevelser med våra lyxiga guld- och silverbestick

  • Exklusiv upplevelse- Guld- och silveralternativ höjer vilken måltidsstämning som helst.
  • Mångsidig elegans - Perfekt för släktträffar eller när du bjuder över vänner, så att varje måltid blir en speciell händelse.
  • Oförglömliga ögonblick - Lägg till en lyxig touch som förvandlar måltider till minnesvärda tillfällen.
  • Fördelar för återförsäljare - Kom in på en het marknad med en produkt som utstrålar kvalitet och stil.

Gå med i vårt nätverk- Vi söker dedikerade inredningsbutiker som kan sprida glädjen med lyxiga bestick.

Delade intressen - Samarbeta med ett varumärke som delar din passion för inredningsdesign.

Tillväxt - Lägg till en efterfrågad, lyxig produktlinje som kompletterar dina befintliga erbjudanden.

Skapa glädje - Förhöj måltidsupplevelsen för dina kunder och förvandla måltider till minnesvärda stunder.

Sömlös onboarding - Snabb och effektiv startprocess för att snabbt få igång dig och försäljningen.

Se vad våra kunder tycker!

Fantastiskt!

4.7

/ 5

baserat på 78 omdömen

Underbart fina bestick som höjer upplevelsen av middagen. Håller kvalitén trots diskmaskin tvätt! Dukar alltid med detta när vänner kommer och även till vardag, kommer absolut köpa fler! Underbart fina bestick som höjer upplevelsen av middagen. Håller kvalitén trots diskmaskin tvätt! Dukar alltid med detta när vänner kommer... Underbart fina bestick som höjer upplevelsen av middagen. Håller kvalitén trots diskmaskin tvätt! Dukar alltid med detta när vänner kommer och även till vardag, kommer absolut köpa fler!

Middagarna hemma har fått en extra fin touch med dessa fina bestick. Besticken är lätta att hålla i, samtidigt som de känns gedigna, och designen är så snygg! De kommer i ett set med 24 delar, alla förpackade i en snygg låda, perfekt att ge bort eller själv ha framme. ✨ Besticken tål diskmaskin, och är framtagna för att vara med vid dukningar en lång tid framöver. Middagarna hemma har fått en extra fin touch med dessa fina bestick. Besticken är lätta att hålla i, samtidigt som... Middagarna hemma har fått en extra fin touch med dessa fina bestick. Besticken är lätta att hålla i, samtidigt som de känns gedigna, och designen är så snygg! De kommer i ett set med 24 delar, alla förpackade i en snygg låda, perfekt att ge bort eller själv ha framme. ✨ Besticken tål diskmaskin, och är framtagna för att vara med vid dukningar en lång tid framöver.

Som en dröm. Besticken är exakt de du vill ha fram när du har gäster . Speciellt om du ska imponera på svärmor. Supersmidig och snabb leverans! :) Som en dröm. Besticken är exakt de du vill ha fram när du har gäster . Speciellt om du ska... Som en dröm. Besticken är exakt de du vill ha fram när du har gäster . Speciellt om du ska imponera på svärmor. Supersmidig och snabb leverans! :)

Fick hem beställningen idag! WOW säger jag bara 😍 Snabb leverans & superfina bestick! Fick hem beställningen idag! WOW säger jag bara 😍 Snabb leverans & superfina bestick! Fick hem beställningen idag! WOW säger jag bara 😍 Snabb leverans & superfina bestick!

Jag har två olika besticksuppsättningar av er och jag älskar dom båda två!! Så lyxiga och otroligt sköna att äta med. Jag älskar förpackningen besticken kommer ur. De blir så enkelt och snabbt att duka upp🍴 Jag har två olika besticksuppsättningar av er och jag älskar dom båda två!! Så lyxiga och otroligt sköna att äta... Jag har två olika besticksuppsättningar av er och jag älskar dom båda två!! Så lyxiga och otroligt sköna att äta med. Jag älskar förpackningen besticken kommer ur. De blir så enkelt och snabbt att duka upp🍴

Äntligen guldiga bestick som klarar av diskmaskinen, rekommenderar verkligen! Äntligen guldiga bestick som klarar av diskmaskinen, rekommenderar verkligen! Äntligen guldiga bestick som klarar av diskmaskinen, rekommenderar verkligen!

Sjukt lyxiga produkter och super snabb leverans och så snygga produkter. Efter mitt köp så köpte jag direkt ett till då min mor blev så avundsjuk. Super nöjd Sjukt lyxiga produkter och super snabb leverans och så snygga produkter. Efter mitt köp så köpte jag direkt ett till... Sjukt lyxiga produkter och super snabb leverans och så snygga produkter. Efter mitt köp så köpte jag direkt ett till då min mor blev så avundsjuk. Super nöjd

Så nöjd med besticken att jag beställt ett sett till i en annan färg. Supertrevlig och proffsig kundtjänst. Rekommenderas varmt! Så nöjd med besticken att jag beställt ett sett till i en annan färg. Supertrevlig och proffsig kundtjänst. Rekommenderas varmt! Så nöjd med besticken att jag beställt ett sett till i en annan färg. Supertrevlig och proffsig kundtjänst. Rekommenderas varmt!

Jag är så nöjd med de fina besticken, väldigt hög kvalite Jag är så nöjd med de fina besticken, väldigt hög kvalite Jag är så nöjd med de fina besticken, väldigt hög kvalite

Så himla nöjd! Så himla snygga besticken och super bra kvalitet! Snabbt leverans och trevligt personal! 10/10 Så himla nöjd! Så himla snygga besticken och super bra kvalitet! Snabbt leverans och trevligt personal! 10/10 Så himla nöjd! Så himla snygga besticken och super bra kvalitet! Snabbt leverans och trevligt personal! 10/10

Jättefina & lyxiga bestick. De är superskönt att hålla i. Rekommenderar dem Jättefina & lyxiga bestick. De är superskönt att hålla i. Rekommenderar dem Jättefina & lyxiga bestick. De är superskönt att hålla i. Rekommenderar dem

Snabb leverans! Älskar dom! Snabb leverans! Älskar dom! Snabb leverans! Älskar dom!

Såå fina bestick och så sköna att använda!! Fått så många komplimanger för dom. Supersnabb leverans också. Såå fina bestick och så sköna att använda!! Fått så många komplimanger för dom. Supersnabb leverans också. Såå fina bestick och så sköna att använda!! Fått så många komplimanger för dom. Supersnabb leverans också.

Helnöjd. Kniven var vassare än förväntat, Så funkar bra till kött. 😃. Den snabba leveransen på 2 dagar gjorde inte saken sämre! Helnöjd. Kniven var vassare än förväntat, Så funkar bra till kött. 😃. Den snabba leveransen på 2 dagar gjorde inte... Helnöjd. Kniven var vassare än förväntat, Så funkar bra till kött. 😃. Den snabba leveransen på 2 dagar gjorde inte saken sämre!

Vilken kvalitet! Besticken känns riktigt lyxiga. Riktigt snabb leverans som grädde på moset :) Vilken kvalitet! Besticken känns riktigt lyxiga. Riktigt snabb leverans som grädde på moset :) Vilken kvalitet! Besticken känns riktigt lyxiga. Riktigt snabb leverans som grädde på moset :)

Fantastiskt vackra lyxiga bestick- så underbart att kunna duka extra fint ☆☆ älskar står verkligen fler på önskelistan rekommenderas Fantastiskt vackra lyxiga bestick- så underbart att kunna duka extra fint ☆☆ älskar står verkligen fler på önskelistan rekommenderas Fantastiskt vackra lyxiga bestick- så underbart att kunna duka extra fint ☆☆ älskar står verkligen fler på önskelistan rekommenderas

Coltello bestick är tidlösa, vackra och passar till alla dukningar. Bra kvalitet och har klarat sig bra i diskmaskin vilket är viktigt för mig. Använder i princip varje dag och älskar designen! Snabb service och bestick set är en perfekt present. Coltello bestick är tidlösa, vackra och passar till alla dukningar. Bra kvalitet och har klarat sig bra i diskmaskin vilket... Coltello bestick är tidlösa, vackra och passar till alla dukningar. Bra kvalitet och har klarat sig bra i diskmaskin vilket är viktigt för mig. Använder i princip varje dag och älskar designen! Snabb service och bestick set är en perfekt present.

Supernöjd! Så nöjd med besticken att jag beställt ett sett till i en annan färg. Supertrevlig och proffsig kundtjänst. Rekommenderas varmt! 🫶 Supernöjd! Så nöjd med besticken att jag beställt ett sett till i en annan färg. Supertrevlig och proffsig kundtjänst. Rekommenderas... Supernöjd! Så nöjd med besticken att jag beställt ett sett till i en annan färg. Supertrevlig och proffsig kundtjänst. Rekommenderas varmt! 🫶

View All