Ångerrätt:

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag som du, eller en person på uppdrag av dig, tar emot produkten som du har handlat hos oss.

Returer:

Kunden bekostar själv returfrakten när du returnerar ditt köp. Kostnaden för returfrakt om du väljer att använda vår lösning för retur är 99 SEK. Maila in till oss på info@coltello.se

Återbetalning:

När du har returnerat ditt köp, kommer vi att genom vår betaltjänstleverantör göra din återbetalning inom 14 dagar från den dag då du meddelade oss att du vill ångra ditt köp. Vi kommer dock inte göra återbetalningen innan vi har fått tillbaka produkten eller innan du har visat att du har skickat den till oss. Tänk på att du ansvarar för eventuell skada eller förlust under returfrakten som beror på att du varit vårdslös.

Öppet köp och bytesrätt:

Alla våra kunder har öppet köp och bytesrätt i 30 dagar. Inom dessa 30 dagar från det att du tog emot produkten kan du alltså returnera produkten och få tillbaka hela det belopp som du har betalat. Vi erbjuder dock bara öppet köp på produkter som är i oförändrat skick.

Avbeställning:

Om du vill avbeställa en lagd beställning, kontakta vår kundservice snarast på kundservice. Avbeställningen gäller från det att du har mottagit en bekräftelse gällande avbeställningen från vår kundservice på info@coltello.se. Avbeställningen gäller från det att du har mottagit en bekräftelse gällande avbeställningen från vår kundservice på Coltello.
Om din beställning redan har hunnit bli expedierad är det inte längre möjligt att avbeställa beställningen och denna kommer att skickas till dig. Du har dock möjlighet att ångra ditt köp när du mottagit det.

Reklamation:

Om det är något fel på din produkt har du rätt att reklamera fel som visar sig inom tre år från produktens avlämnande (ansvarstiden). Du behöver alltid reklamera inom skälig tid från det att du borde ha märkt felet. Din rätt att reklamera upphör senast två månader efter att ansvarstiden på tre år har passerat.
Om du vill reklamera en produkt kan du mejla oss på info@coltello.se
Vid reklamationer står Coltello för alla kostnader inklusive frakt.

 

Om dessa köpvillkor:

Vi har rätt att ändra dessa Köpvillkor, men de Köpvillkor som du godkände vid tiden för ditt köp gäller alltid för det köpet. Alla ändringar kommer att framgå av senast publicerad version av Köpvillkoren på Hemsidan. Ändringar träder i kraft från det att du har accepterat Köpvillkoren, det vill säga i samband med att du genomför ett nytt köp på Hemsidan.Frågor, klagomål eller tvist:

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller klagomål angående din beställning. Du kan enkelt nå oss via de kontaktuppgifter som framgår i början av dessa Köpvillkor.
Vid eventuell tvist följer vi beslut från alternativa tvistlösningsorgan. I Sverige kan du kontakta Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Du som privatperson kan kontakta ARN genom att skicka ett brev till Box 174, 101 23 Stockholm eller göra en digital anmälan på www.ARN.se.

Köpvillkoren fastställdes av Coltello den 2023-10-12.