Vilka är vi?

Välkommen till Coltello, företaget som föddes ur en passion för enkelhet, kvalitet och skönhet. Grundat år 2019 i det vackra Småland, i hjärtat av Värnamo, har vi sedan dess kämpat för att erbjuda våra kunder det bästa inom bestickdesign.

För oss handlar det inte bara om att sälja bestick – det handlar om att skapa en upplevelse, att addera stil och elegans till varje måltid. Varje gaffel, kniv och sked är noggrant utvald för att passa in i vårt visionära koncept av en perfekt dukad bord.

Vi har mött många utmaningar på vår resa, från att hitta rätt leverantörer till att skapa en stark varumärkesidentitet. Men varje hinder har bara gjort oss starkare och mer fokuserade på vårt mål: att erbjuda våra kunder det allra bästa inom bestickvärlden.

För oss är detta inte bara en affär, det är en personlig resa. Varje bestickset vi säljer är en del av vår passion och dedikation till det vi gör. Vi tror att varje måltid förtjänar det bästa, och det är denna övertygelse som driver oss att fortsätta kämpa för att erbjuda våra kunder det absolut finaste inom bestickdesign.

Välkommen till Coltello - där varje måltid blir till en upplevelse i stil och elegans.

Vår vision

Coltello föddes ur en vision om exklusiva och prisvärda bestick, tillgängliga för alla. Vi vill erbjuda produkter som håller vad de lovar – högsta kvalitet och exklusiv design som förgyller vardagen. Upptäck hela vårt produktsortiment och sätt guldkant på dina middagar, du också.